Onderhoud & Service

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor de periodieke onderhoud en reparatie van aquaria.

Aquarium onderhoud

Wij staan voor je klaar!

Wij bieden een uitgebreid onderhoudspakket voor alle aquaria, waarmee ze zorgen voor de optimale leefomgeving van je onderwaterwereld. Tijdig onderhoud is cruciaal voor het behoud van een gezond aquarium. Onze experts nemen de zorg voor je aquarium uit handen, inclusief waterverversing, reiniging van het filtersysteem en controle van waterparameters.

Regelmatig onderhoud voorkomt ophoping van schadelijke stoffen en bevordert de groei van gezonde flora en fauna. Het resultaat? Een helder, levendig aquarium dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook het welzijn van je vissen bevordert. Geef je aquarium de zorg die het verdient!

Renovatie

We geven je aquarium een tweede leven.

Aquarium laten herstellen of of renoveren? Onze experts evalueren je huidige installatie, behouden bruikbare elementen en integreren duurzame technologieën. Deze aanpak is niet alleen milieuvriendelijk, maar bespaart ook op kosten. Door slimme herinrichting en het upgraden van bestaande componenten, realiseren we een moderne, efficiënte en kostenbesparende aquariumomgeving.

Samen geven we jouw aquarium een tweede leven, bespaar je geld en draag je bij aan een duurzame toekomst.

Verhuizingen

Perfect en veilig geïnstalleerd op de nieuwe locatie

Romberg maakt de verhuizing van je aquarium zorgeloos met ons professionele verhuisaanbod. Onze experts staan garant voor een veilige en probleemloze overgang naar de nieuwe locatie.

Wij nemen alle zorg uit handen. Wij demonteren je aquarium, zorgen voor veilig transport en garanderen een perfecte installatie op de bestemming. We passen de juiste maatregelen toe om stress bij vissen te minimaliseren en behouden de waterkwaliteit tijdens de verhuizing. Of het nu gaat om een klein aquarium of een grotere installatie, wij verplaatsen met zorg de bak en installeren deze op de nieuwe plek.

Winkel bezoeken?

Wij zijn open van maandag t/m zaterdag

Toch graag even persoonlijk met een van onze medewerkers spreken? Bel ons of bezoek onze prachtige winkel in Delft. Een van onze medewerkers staat je graag te woord. 

Zeker weten dat we voldoende tijd voor je hebben? Maak een telefonisch een afspraak voordat je naar de winkel toekomt.

Winkeladres

Aquariumhuis Romberg Hugo de Grootplein 25 2613 VL Delft

Vragen over onderhoud?

Heb je vragen over het onderhoud, renovatie of verhuizing van jouw aquarium? Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder met goed advies.

E-mailadres

info@romberg.nl

Telefoon

+31 (15) 2125846

Winkelwagen